Suomen Pysäköintiyhdistys 30 vuotta

21.05.2018

Suomen Pysäköintiyhdistys ry:n perustamisesta tuli juuri kuluneeksi 30 vuotta. Yhdistys antaa jäsenilleen neuvoja pysäköintitoimintaan liittyvissä kysymyksissä ja pyrkii vaikuttamaan pysäköintiin liittyvissä julkisissa kysymyksissä sekä lainsäädännöllisissä ratkaisuissa. Yhdistys osallistuu alan kehittämiseen ja on mukana kansainvälisessä toiminnassa.

Maksullisen pysäköinnin kehitys - Pysäköintitaloista älykkäisiin hybridiluoliin

Uudenlaista helppoa pysäköintiä Suomessa

27.04.2018

Autopay – puomiton pysäköintijärjestelmä

Autopay-pysäköintijärjestelmä soveltuu erinomaisesti pysäköintikohteisiin, joissa on suuri asiakasvaihtuvuus tai esimerkiksi lyhyet ajorampit, jossa puomijärjestelmän lipputukokset aiheuttavat liikenneruuhkia sisään- ja ulosajossa. Autopay-kohteissa asiakas ei tarvitse pysäköintilippua eikä niissä ole puomeja tai pysäköinninvalvontaa, mikä tekee pysäköinnistä sujuvaa ja asiakasystävällistä.

Autopayn toimintamalli perustuu autojen rekisterinumeroiden tunnistukseen. Rekisteritunnistus aloittaa ja lopettaa pysäköintiajan, kun asiakas ajaa sisään pysäköintialueelle ja sieltä ulos. Näin pysäköintimaksun veloitus on aina toteutuneen pysäköintiajan mukaan.

Viisi tapaa maksaa pysäköinti
Pysäköinnin maksamisen asiakas voi hoitaa 48 tunnin sisällä ulosajosta verkossa ilman lisäkuluja tai ottaa käyttöön automaattisen veloituksen rekisteröitymällä käyttäjäksi maksuautomaatilla tai osoitteessa oma.europark.fi. Pysäköinnin voi maksaa myös paikan päällä maksuautomaattiin tai mobiilisti. Jos pysäköintiä ei ole maksettu millään edellä mainituista tavoista, lähetämme asiakkaalle laskun kotiin viiden euron laskutuslisällä. Laskutusta varten auton omistaja/haltijatiedot tarkistetaan Liikenteen turvallisuusvirastolta Trafilta.

Lisätietoja Autopaystä:

Intertraffic Amsterdam 2018

05.02.2018

Innovaatiot liikkuvuuden maailmassa ovat muuttumassa nopeasti. Yhteistyö, yhteydet ja tiedon jakaminen ovat avainasemassa Intertraffic Amsterdam 2018. Messuilla pääset tutustumaan älykkääseen, turvalliseen ja kestävän liikkumisen viimeisimpiin tuotteisiin ja palveluihin.

Nordic Parking Associations -kokous

29.01.2018

Yhdistyksen puheenjohtaja Joni Mikkola  osallistuu helmikuun aikana Nordic Parking Associations -tapaamiseen Kööpenhaminassa. Tapaamisessa keskustellaan tulevaisuuden pysäköinnin haasteista. Jäämme odottamaan tapaamisen antia.

Intertraffic Amsterdam 2018

24.01.2018

Lahdessa 13.10.2016 palveleva pysäköinti -seminaari

10.10.2016

18th EPA Congress and Exhibition

19.09.2016

Tarjolla näyttelytilaa palveleva pysäköinti -seminaariin

23.08.2016

Pysäköintialan toimijat ja ammattilaiset kokoontuvat Suomen Pysäköintiyhdistys ry:n järjestämään Palveleva pysäköinti -seminaariin, Lahdessa 13.10.2016 Fellmanniaan. Seminaarin yhteydessä järjestetään pysäköintialan näyttely. Varaa oma osasto tuotteidesi/palvelujesi esittelyyn, tule näytteilleasettajaksi seminaariin.

Seminaari ja vuosikokous

12.05.2016

Valtakunnallinen pysäköintiseminaari on päätetty pitää to 13.10. ja edellisenä päivänä yhdistyksen vuosikokous. Kummatkin tapahtumat järjestetään tänä vuonna Lahdessa.