Ajankohtaista

EasyPark on julkaissut pysäköintisovelluksessaan LÖYDÄ-parkkipaikkanavigaattorin - saatavilla nyt Helsingissä, Turussa ja Tampereella, lokakuun aikana myös Lahdessa

09.10.2018

Pysäköinnin mobiilimaksamista tarjoava EasyPark on kehittänyt parkkipaikkanavigaattorin, joka opastaa todennäköisyyksiin perustuen vapaalle parkkipaikalle. Navigaattorin luvataan vähentävän parkkipaikan etsimiseen kuluvaa aikaa jopa puolella. EasyPark on ensimmäinen sovellus, joka tarjoaa ratkaisua sekä pysäköinnin mobiilimaksamiseen että parkkipaikan löytämiseen.

Tämän vuoden huhtikuussa EasyPark julkaisi pysäköintisovelluksessaan uuden LÖYDÄ-parkkipaikkanavigaattorin. Tekoälyyn perustuva LÖYDÄ-parkkipaikkanavigaattori laskee datan avulla todennäköisyydet sille, miltä kadulta vapaa parkkipaikka mahdollisesti löytyy lähellä määränpäätä. Tekoäly on itseoppiva, joten mitä enemmän LÖYDÄ saa käyttökokemuksia, sitä suurempia todennäköisyydet ovat. Kun käyttäjä asettaa navigaattoriin määränpään osoitteen, piirtää navigaattori määränpään läheisyyden kadut värikoodeilla sen mukaan, kuinka nopeasti vapaa parkkiruutu todennäköisesti löytyy läheltä määränpäätä. Lisäksi navigaattori ehdottaa parkkihalleja alueen läheisyydessä, sillä joskus pysäköinti halliin voi olla nopeampi vaihtoehto kuin pysäköinti kadunvarteen. Navigaattori antaa aikaennusteen siitä, kuinka kauan parkkipaikan etsintään kuluu aikaa kullakin kadulla, jonka perusteella navigoija voi päättää minne alueelle asettaa navigaattorin opastamaan.

LÖYDÄ-ominaisuus on tällä hetkellä käytettävissä EasyPark-sovelluksessa Helsingissä, Turussa ja Tampereella (lisäksi Lahdessa lokakuun aikana). Katso alla olevasta linkistä video parkkipaikkanavigaattorin käytöstä tai kokeile itse sovelluksessa.

Linkki videoon: https://youtu.be/-gDdRr-ZPBI

Lähde: EasyPark


« Mene takaisin